Mire lenne szüksége? Berendezések telepítésére, címke bérnyomtatásra, egy olyan vállalatra, ami nyomdai eszközök értékesítésével foglalkozik, ahonnan Ön könnyen tud olyan irodatechnikai eszközt vásárolni, mint a plakát, festékszalag, vagy a boros címke nyomtató?

Megfelelő eszközök meglétének fontossága

Tekercses címke nyomtató, általános és ipari vonalkód olvasó, POS, általános, ipari és vezeték nélküli vonalkódolvasók, vonalkód olvasó, fixen telepíthető szkenner, blokk nyomtató, monitor, kijelző, plasztik kártya kellékanyagok, kártya nyomatató, ipari és általános nyomtató, Vonalkódolvasó, címkenyomtató és adatgyűjtő kiegészítők, akkumulátorok, kábelek, töltők, gumitokok, stylus, állványok, dokkolók és egyéb vonalkód kiegészítők. Mobil vállalati és ipari adatgyűjtők, tabletek, targonca és csukló terminálok, fix vagy pisztoly nyeles kivitelben windows mobile, illetve android rendszerrel. Vonalkódolvasó, címkenyomtató és adatgyűjtő kiegészítők, akkumulátorok, kábelek, töltők, gumitokok, stylus, állványok, dokkolók és egyéb vonalkód kiegészítők. Papír, termál és műanyag öntapadós etikett címke széles választékban, tekercses és íves kivitelben, raktárról szállítunk minőségi alapanyagokat.

Mit érdemes tudni a vonalkódolvasókról?

A modern termékbeazonosítás egyik alapköve az üzletekben a vonalkódolvasó – ez az eszköz képes felismerni az adott árucikkeket, és ennek alapján a számítógépes adatbázis már könnyedén az eladó rendelkezésére bocsátja a betáplált adatokat, úgy, mint a pontos nevet és árat.

De hogyan is működik a vonalkódolvasó?

A válasz magában a vonalkódban keresendő. A ma használt vonalkódok fekete és fehér sávok váltakozásából épülnek fel, vagy QR-kód esetében apró négyzetekből jönnek létre. A vonalak vastagsága, elhelyezkedése egyedi mintázatot ad, melyet a vonalkódolvasó felmér, aztán a rendelkezésére álló adatbázisból kikeresésre kerül a kódnak megfelelő információcsomag. Ez jelentősen megkönnyíti az eladók munkáját, hiszen ahelyett, hogy egyesével kellene beütniük az árakat, akár kockáztatva a tévedést, egyetlen mozdulattal megoldhatják a termék felvitelét a rendszerbe.

Hogy válasszak vonalkód leolvasót?

A megfelelő vonalkódolvasó választásához pontosan át kell gondolni, hogy milyen feladatokat kíván megvalósítani az olvasó használatával. Nem érdemes az igényeinken túlmutató, ezért drágább vonalkódolvasót vásárolni, ugyanakkor, ha alultervezzük a feladatot, egy olyan eszközbe ruházhatunk be, mely nem látja el a feladatát tökéletesen. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésre tanácsadással ügyfélszolgálatunkon.

Címke, etikett, vonalkód nyomtató

A termál és termál transzfer címkenyomtató készülékek világszerte rendkívül népszerűek és széles körben elterjedtek a jó minőségű címkét, vonalkódot, kartoncímkét, karszalagot, nyugtát, bizonylatot vagy például jegyeket előállító vállalkozások körében. A népszerűségük főleg az alacsony üzemeltetési költségeknek, a gyors sebesség melletti kiváló nyomtatási minőségnek és a minimális karbantartási igényüknek köszönhető.

Miben segít a Markethings Invest Önnek?

Ha a fent felsoroltak közül bármire is szüksége lenne, keressen minket bátran munkanapokon a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén és mi készséggel állunk rendelkezésére.

Amennyiben Ön is szeretné fejleszteni jelenlegi gépparkját új eszközök beszerzésével, keressen minket bizalommal! Vállaljuk, hogy az üzletében szükséges kellékanyagok, eszközök, alkatrészek szállításában is partnerei leszünk!