Az innováció, átalakulás és vezetés számos formát ölthet. A MarkethingsInvest üzletviteli tanácsadása során ügyfeleinek legösszetettebb problémáit is egyedülálló módon tudja kezelni. Stratégiát és megvalósítást is kínálunk üzleti és technológiai szempontból egyaránt, hogy piacvezetővé válhasson területén.

Kinek van szüksége üzletviteli tanácsadásra?

Üzletviteli Tanácsadás és Üzleti Vállalkozás az Ön üzlete- és vállalkozása sikeréért! Cégünket azért hoztuk létre, hogy segítséget nyújtsunk Önnek (Cégvezetőknek, Leendő Cégvezetőknek, Ügyvezetőknek, Vezető tisztségviselőknek), akik a cégvezetés mindennapi gondjaival és problémáival küszködnek.

Üzletviteli tanácsadás szükségessége

Cége bizonyára eredményesen működik. Tapasztalataink ugyanakkor azt mutatják, hogy minden cég profit-hatékonysága az üzletág optimalizálásával és munkaerő-fejlesztéssel tovább növelhető. Továbbá minden szervezet életében többször is előfordul olyan helyzet, amikor a mennyiségi növekedés minőségi változásokat követel meg. Az ilyen esetekben a fennmaradás, a fejlődési lehetőségek megmaradása a tét. A működési folyamatok kézbentartása, állandó javítása, illetve újjáalakítása, valamint a folyamatokra alapozott szervezeti és irányítási szerkezetek megteremtése nagyban segítheti a fellépő helyzet hatékony kezelését, valamint negatív kihatásának és kockázatának csökkentését. Az üzletviteli tanácsadás az ügyfél folyamatainak, tevékenységeinek átvilágítását, megismerését, ezt követő elemzését, valamint átalakítását, optimalizálását jelenti

Ha a vállalkozás ügyvitele, pénzügyei nincsenek rendben, az könnyen a cég működésének végét jelenheti. Ha a menedzsment nem rendelkezik naprakész információkkal a vállalkozás működéséről, likviditási helyzetéről, esetleges egyéb problémáiról, nem tud megalapozott döntéseket hozni, és mire a bajok kiderülnek, addigra késő lehet. Jobb ezért a működési zavarok kialakulását megelőzni.

Ez hogyan lehetséges? Hogyan lehet mindezt megoldani akkor, ha erre a vállalkozás vezetésének nincs ideje, energiája? Úgy, hogy olyasvalakit bízunk meg vele, aki ért hozzá, és mindezt helyettünk elvégzi. Mik azok a feladatok, amiket minden vállalkozás esetén el kell végezni? Minden cégnél szükséges az adminisztrációs rend felállítása:

  • hivatalos levelezések
  • partnerekkel való kapcsolattartás
  • szerződések nyilvántartása
  • iratkezelési rend
  • Cafeteria szabályzat írás
  • munkaszerződés írás
  • munkaszerződés módosítás írás
  • értékelési rendszer felállítása

Miben segít a Markethings Invest Önnek?

Tanácsadásunk egyre nagyobb részben irányul a vállalkozások minden tevékenységének IT alapú átszervezésére. Az elmúlt években minden üzleti szervezet számára egyértelművé lett az infokommunikációs alkalmazások kivételes hatékonyságnövelő hatása, és így a KKV szektor számára példa nélküli esélynövekedése. Arra összpontosítunk, hogy innovatív és a gyakorlatban is alkalmazható megoldásokat találjunk, majd ezeket ügyfeleink érdekében meg is valósítsuk.

Amennyiben úgy érzi, hogy a leírtak akár csak részben is ráillenek az Ön cégére, munkatársainktól kérhet további tájékoztatást vagy árajánlatot személyes illetve online tanácsadásunkkal kapcsolatosan.