Mire lenne szüksége? Berendezések telepítésére, címke bérnyomtatásra, egy olyan vállalatra, ami nyomdai eszközök értékesítésével foglalkozik, ahonnan Ön könnyen tud olyan irodatechnikai eszközt vásárolni, mint a plakát, festékszalag, vagy a boros címke nyomtató?

Megfelelő irodatechnikai eszközök meglétének fontossága 

Minden vállalatnak szüksége van olyan eszközökre, amik az egyszerű, hétköznapi irodai munkák lebonyolításához elengedhetetlennek minősülnek. Legyen szó akár gyártásról vagy akár logisztikai vállalatról, ugye, hogy nincs olyan szektor, ahol ne merülne fel az igény például egy irodai nyomtatóra?! 

Alakítson ki megfelelő környezetet a munkavégzéshez

irodai eszköz bérlés vásárlás olcsón gyorsan budapest

Sok kutatás készült a témában, amelyben felmérték, milyen elvárásaik vannak az irodai dolgozóknak a munkakörnyezetükkel szemben. Minden munka felét a helyes munkamódszerek és a megfelelő irodatechnikai, hálózati eszközök ismerete és használata jelenti. A munkahelyeken általában kétszer annyi rögzített technológia, hálózati eszköz (PC, nyomtató, vonalas telefon, router stb.) van, mint mobil technológia (mobiltelefon, tablet, laptop) és ez nem véletlen, hiszen ezek az eszközök folyamatos irodai munkavégzésre lettek tervezve, használatuk ergonomikus, kényelmes.

Sokan épp ezért preferálják az irodai munkavégzést a home office-szal szemben. Valljuk be, a kis kijelzős laptopokat nem folyamatos irodai munkára, hanem hordozhatóságra, szórakozásra (filmnézésre, interneten szörfölésre, játékra) tervezték. Nyolc órás, asztalra helyezett laptopon végzett munka után garantált a nyakmerevség és fejfájás. Egy csatlakoztatott monitor segít valamennyit a helyzeten, de az így létrejött munkaállomás még mindig messze nem ér fel egy asztali PC-vel. Legyen bármilyen kicsi is egy vállalkozás, álljon akár csak egy irodából, ha már egynél több számítógép dolgozik benne, érdemes azokat minél hatékonyabban összekötni, hálózatba rendezni. A gyorsaság mellett a biztonságra is fektessünk hangsúlyt, és gondoljuk át, hogy másra is lehet használni a hálózatot, mint gépek kommunikációjára.

Így tehát egy iroda optimális működésében az olyan praktikus és látszólag lényegtelen dolgok, mint az irodaszerek, irodatechnikai és hálózati eszközök igen jelentős szerepet játszanak. Legyen szó kültéren vagy beltéren, irodában, raktárban vagy eladótérben fellelhető irodatechnikai eszközökről, fontos, hogy Ön és alkalmazottai maximálisan el legyenek látva azokkal a gépekkel, amik elengedhetetlenek munkájuk elvégzéséhez, hogy ne jelentsen akadályt saját telephelyén legyártania eladó termékeit!

Miben segít a Markethings Invest Önnek? 

Célunk, hogy a teljes körű irodatechnika területén ki tudjuk elégíteni Ügyfeleink elvárásait. 

A piac és partnereink igényeihez alkalmazkodva termékeink között megtalálhatók: kisebb (tűzőgép, lyukasztó, olló stb.) és nagyobb berendezések telepítésében mint a nyomtatók, vágógépek, hőkötőgépek, iratmegsemmisítők, spirálozógépek, fényképezőgépek, laminálógépek, projektorok, monitorok, raktári gépek, kivetítők, kasszagépek, vagy egyéb gépesítésben, ami a plakát készítéshez, festékszalag gyártáshoz vagy épp a boros címkék készítéséhez szükséges és elengedhetetlen. 

Biztosítjuk partnereink rendszeres és eseti igényei szerint az irodaszerek és papír utánpótlását, szállítását. Ezen eszközök értékesítésében készséggel állunk az Önök rendelkezésére. Szinte nem létezik olyan irodatechnikai eszköz, alkatrész, kellékanyag, amit ne tudnánk szállítani Önnek!

Amennyiben Ön is szeretné fejleszteni jelenlegi gépparkját új irodatechnikai eszközök beszerzésével, keressen minket bizalommal! Vállaljuk, hogy az otthonában, irodájában szükséges kellékanyagok, eszközök, alkatrészek szállításában is partnerei leszünk!