Rendezvényt szeretne szervezni? Netán van ötlete, hogyan fejlessze vállalkozását, de nem rendelkezik megfelelő szaktudással? Mi nem csak tárgyi eszközöket tudunk nyújtani az Ön cégének! Marketing tanácsadás és vállalati kommunikáció, azaz PR tanácsadás szolgáltatásunk Önnek szól!

Miért szükséges a marketing tanácsadás és vállalati kommunikáció?

Minden vállalat életében eljön az a pillanat, amikor észleli, hogy nem tudna jobban teljesíteni egy adott ponton, a úgy érzi a maximumot teljesíti, de kevesebben figyelnek fel rá. A vállalati kommunikáció, azaz PR, nem más, mint a bizalomépítés művészete. Azok az ügyfelek, akik találkoznak vállalati üzenetével és szolgáltatásaival, rövid idő alatt megfeledkeznek a szolgáltatásról, esetleg nem a megfelelő kép kerül ügyfelei elé. Fontos az ügyfél kapcsolat, hogy mindig a legjobb kommunikációs formával, a legkonkrétabb üzenettel szólítsa meg Őket, ezzel pedig bizalmat tudjon kialakítani a vállalat és környezete között. A marketing pedig fontos, hogy a vállalati kommunikációt időzítse, rendszerben lássa és megfogalmazasa a legfontosabb céljait általa.

Miért fontos a bizalom egy cég életében?

Hogy ügyfeleik, vásárlóik, üzleti partnereik folyamatosan visszatérjenek hozzá, és jó hírüket vigyék a világban. A jó hírnév kialakításához elengedhetetlen a folyamatos PR-aktivitások koordinált megvalósítása.

Alakítson ki jó viszonyt ügyfeleivel és ápolja is azt!

Nagyon fontos a megfelelő marketing kommunikáció, a vállalati PR – legyen szó bármilyen vállalkozásról -, hiszen anélkül nem tud kialakulni a vállalat környezetével a jó kapcsolat, márpedig ki ne szeretné, hogy jó kapcsolatot ápoljon a vállalati környezettel? A marketing képest közvetlen bevételt generálni, ugyanakkor a PR csak “közvetetten” működik, azonban fontos megjegyezni, hogy hosszútávon ez lesz a kulcs a sikerhez. Amikor havi költségvetést tervez, mindig számolja PR és marketing költségekkel is. Mérlegelje mennyire fontos bevételi forrás a vevői elégedettsége és az elégedettségkből származó ingyen marketing, amikor az ügyfelei ismerőseinek ajánlja tovább az Ön cégét.

Hol kezdje? Kezdje az elején! 

Ugyan az interneten rengeteg ebook és különböző anyag áll rendelkezésre, ami segít megmagyarázni a marketing és PR fontosságát és folyamatait, de tapasztalataink alapján ez sosem elég. 

Mi azzal tudunk többet kínálni Önnek az online könyveknél, hogy segítünk kialakítani és egyénre szabottan meghatározni vállalatának egyik legfontosabb alapkövét a vállalati kommunikációt.

Miben tudunk segíteni?

 • Komplex kommunikációs és marketingkommunikációs stratégiai és akciótervek készítése és végrehajtása.
 • Szóróanyagok, tájékoztató kiadványok, reklámanyagok szövegeinek összeállítása.
 • Sajtómegkeresések, interjúkérelmek koordinációja, kapcsolattartás a média képviselőivel.
 • Szolgáltatások, termékek arculatának kialakítása.
 • Új termékek bevezetésének kommunikációs támogatása.
 • Sajtótájékoztatók, egyéb kreatív sajtóesemények szervezése.
 • Weboldalak tartalmi kialakítása, szövegek írása.
 • Sajtóközlemények, háttéranyagok készítése.
 • Célcsoport-orientált üzenetek megfogalmazása.
 • PR cikkek megírása, elhelyezése.
 • Médiafigyelés, médiaelemzés.
 • Marketing tanácsadás és vállalati kommunikáció

Amennyiben Ön is a céges értéken, marketingen, vagy vállalati kommunikáción szeretne fejleszteni, hogy az eredmények is azt mutassák, hogy nem elenyésző a PR tevékenység jelenléte és ezt szeretné megerősíteni, keressen minket bizalommal marketing tanácsadás és vállalati kommunikáció szolgáltatásunk miatt.