Itt a tavasz, az év első rendezvényeinek az ideje!

Ahogy beköszönt a tavasz, új lehetőségek tárháza nyílik meg a rendezvények számára. A friss levegő, a növények zölddé válása és a kellemes időjárás mind arra ösztönöznek bennünket, hogy a szabadban töltődjünk fel. Ha Ön is egy tavaszi eseményt szervez, legyen az esküvő, céges összejövetel vagy családi piknik, fontos, hogy minden apróságra odafigyeljen, hogy az esemény emlékezetessé váljon minden résztvevő számára.

Az egyik legfontosabb dolog, amit egy rendezvény szervezésekor meg kell fontolni, az eszközök bérlése. A megfelelő eszközök kiválasztása hozzájárul ahhoz, hogy az esemény gördülékenyen menjen és mindenki jól érezze magát. A rendezvény típusa és mérete alapján számos lehetőség közül választhat cégünk palettájából, így Önnek csak a vendégek meghívásával kell foglalkoznia, minden egyéb teendőt ránk bízhat.

Miben is állunk rendelkezésére egy tavaszi rendezvény esetén?

 • Hang és videótechnika:
  • A tavaszi rendezvények hangulatának fokozása érdekében fontos, hogy megfelelő hang- és fénytechnikát biztosítsunk. Mikrofonok, hangszórók és fényeffektek segítségével még emlékezetesebbé tehetjük az eseményt, legyen az egy kerti parti vagy egy szabadtéri koncert.

 • Bútorok és berendezések
  • Az esemény kényelmének és praktikumának biztosítása érdekében állunk rendelkezésére asztalok, székek, pódiumok és egyéb berendezések bérlésével kapcsolatosan. Ez lehetővé teszi, hogy a vendégek kényelmesen élvezhessék az eseményt, legyen szó akár ültetett vacsoráról vagy informális összejövetelről.

 • Konyhai felszerelések
  • Legtöbbször az étkeztetéshez kapcsolódó eszközöket a cateringet biztosító cég vállalja magára. Azonban ha szeretné ezt is egy kézben kezelni, úgy állunk rendelkezésére tányérok – poharak és különféle berendezések bérlésével kapcsolatosan.  

 • Játékok és szórakoztató eszközök
  • Bár nem is gondolnál, de legtöbbször a gyerekek határozzák meg a felnőttek által eltöltött időt egy rendezvényen. Így ha szeretné ezt az időt maximalizálni, akkor érdemes akár a legkisebbek szórakoztatására is hangsúlyt fektetnie. Ugrálóvárok – különböző arcfestéshez szükséges sátrak, esetleg fotófülkék segítségével teheti még emlékezetesebbé rendezvényét.

 • Biztonsági és kiegészítő felszerelések
  • Végül, de nem utolsósorban, fontos, hogy biztonságos környezetet biztosítsunk az eseményen résztvevők számára. Korlátok, térelválasztókkal zárhatjuk le a rendezvény helyszínét. A beléptetéshez javasoljuk a csuklóra tehető karszalagok elhelyezését, mellyel nyomon lehet követni a rendezvényre belépők számát. Ebből az eszközből is számos variációval állunk rendelkezésére. 

Keresse Ön is bizalommal a Markethings Invest Kft. munkatársait, akik készséggel állnak a rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdés esetén!